Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.
Tri jednostavna i inovativna rešenja rasvete za vaš dom

Tri jednostavna i inovativna rešenja rasvete za vaš dom

U izboru rasvete koncentrišite se na nekoliko ključnih elemenata kako bi vam izgled ambijenta pružio prijatnu atmosferu i odgovorio na sve vaše zahteve.

Prvo rešenje – svetlo ispod kuhinjskih elemenata

Ništa ne naglašava tonove u kuhinji kao svetlo ispod kuhinjskih elemenata. Ono upotpunjuje domaćinsku atmosferu istovremeno naglašavajući arhitektonska rešenja i elemente enterijera. Zahvaljujući svetlu ispod kuhinjskih elemenata pripremanje obroka je prijatno i lako. Kad ugradite ovo svetlo, pitaćete se kako ste ikad živeli bez njega!

Kad je reč o izboru svetla ispod kuhinjskih elemenata, postoje razne mogućnosti, a neke od njih su LED trake, neonke, LED creva i LED svetiljke.

Obratite pažnju na boju i jačinu osvetljenja ispod kuhinjskih elemenata da ne biste narušili postojeći dizajn i da biste ga upotpunili. Ako odaberete odgovarajuću jačinu i boju kuhinjskog osvetljenja, naglašavate deo enterijera koji se savršeno uklapa u stil vašeg doma.


Drugo rešenje – Dvorišno osvetljenje

Svaki savremeni vlasnik kuće treba da uredi dvorište tako da boravak u njemu učini prijatnim istovremeno ostavljajući utisak dobrodošlice. Prvi utisak je najvažniji. Želimo da naši najmiliji, kao i naši gosti požele da zakorače u kuću.

Bogat asortiman proizvoda za dvorišno osvetljenje pretvoriće okruženje vaše kuće u prijatno pa čak i magično mesto nakon zalaska sunca.

Kada razmišljate o dvorišnom osvetljenju, imajte u vidu da su svetiljke raspoređene sa obe strane staze bolje rešenje u odnosu na svetiljke postavljene samo sa jedne strane. Raspoređivanjem svetiljki duž obe strane staze postižete dubinu i ravnotežu, čime se upotpunjuje doživljaj prilaza kući.


Treće rešenje – Dekorativni prekidači

Mnogi vlasnici kuća, pa čak i dizajneri enterijera često previde ovaj detalj. Savremena i lepa rasveta je važna, ali svi znamo koliko dosadni beli prekidači kvare utisak.

Nova maska prekidača je jednostavno i brzo rešenje koje odmah poboljšava izgled prostorije.

Leto je pravo vreme za uređenje enterijera i eksterijera. Bez obzira na to želite li da uredite i obezbedite prilaz kući, osvežite prostoriju novim prekidačima ili da naglasite elemente u svom domu uz pomoć rasvete ispod kuhinjskih elemenata, ova tri jednostavna rešenja transformisaće izgled vašeg doma, raspoloženje i celokupnu atmosferu, iznutra i spolja.

U ponudi BB Linka imamo proizvode iz svih pomenutih kategorija. Pogledajte u kategorijama linijske svetiljke, ugradne i nadgradne svetiljke, LED trake, visilice. Sigurno ćete pronaći nešto što odgovara Vašim potrebama. Ukoliko Vam je potrebna konsultacija, tu smo da pomognemo. Pošaljite upit mejlom ili nas pozovite telefonom.

Povezane vesti

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close