Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

PRAVO NA ODUSTAJANJE


Potrošač ima pravo da odustane od ugovora o kupovini robe koju je kupio putem našeg sajta. Rok za odustajanje je 15 dana od dana kada mu je pošiljka isporučena.

Ukoliko želite da odustanete od ugovora o kupovini robe to možete učiniti slanjem obrasca za odustanak od ugovora elektronski na mail webshop@bblink.rs ili poštom na adresu uz prethodnu najavu telefonom.

Izjava o odustajanju od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata u BBLINK i smatra se blagovremenom ako je poslata u roku 15 dana od dana kada je roba isporučena. Istekom navedenog roka gubite pravo na odustajanje od ugovora.

U slučaju odustanka od ugovora Vi snosite troškove vraćanja robe i dužni ste da u roku od 14 dana od odustajanja robu dostavite na našu adresu. BBLINK d.o.o je dužan da izvrši povrat novca koji je primio za robu u roku od 15 dana od dana kada je primio obrazac o odustanku ugovora.

BBLINK može odložiti povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok ne dostavite dokaz da ste istu poslali. Obrazac za odustajanje od ugovora možete preuzeti OVDE

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close