Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

REKLAMACIJE


Proizvod koji reklamirate mora biti upakovan u kutiju, a reklamna greška mora biti označena. BBLINK doo ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete zatražiti putem telefona ili slanjem reklamacionog lista na email adresu webshop@bblink.rs.

Reklamacioni list možete preuzeti OVDE.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, BBLINK doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, imate pravo na zamenu uz priložen račun. Ukoliko ste kupovinu artikla izvršili putem Internet prodavnice, zamenu istog artikla možete izvršiti isključivo putem Internet prodavnice u roku od 15 dana od dana prijema artikla.

Ukoliko želite da izvršite zamenu proizvoda koji ste kupili preko Internet prodavnice, molimo Vas da pošaljete šifru proizvoda za koji želite da izvršite zamenu na email webshop@bblink.rs ili nas pozovite na broj telefona 011/ 313 91 33 gde ćete dobiti odgovor sa detaljnim instrukcijama o proceduri zamene.


Poručeni artikal nije moguće menjati ako je oštećen na bilo koji način

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da ipak nije to što želite, imate pravo na zamenu uz priloženi račun. Zamenu artikla možete izvršiti 15 dana od dana prijema artikla. U slučaju zamene robe kupac snosi troškove transporta spornog artikla do magacina kao i ponovni transport zamenjenog artikla od magacina do adrese.


Povraćaj sredstava

Pravilnik o postupku i načinu rešavanja reklamacija

Član 1.
Ovim pravilnikom Trgovac uređuje način, uslove i postupak rešavanja prigovora (reklamacije) potrošača zbog nedostataka na kupljenom proizvodu putem sajta www.bblinkshop.rs i ovlašćenja, obaveze i odgovornosti Trgovca u pogledu ostvarivanja prava potrošača na prigovor.

Član 2.
Kupac, u smislu ovog pravilnika, jeste svaki građanin koji u putem interneta na sajtu bblinkshop.rs kupuje proizvode za lične potrebe ili potrebe drugih.

Član 3.
Zahtev za reklamaciju može se dostaviti poštom na sledeću adresu BBLINK d.o.o, Koste Abraševiča br.10, 11271 Surčin, ili na email webshop@bblink.rs. Prilikom podnošenja zahteva za reklamaciju kupac je dužan: - u zahtevu za reklamaciju da navede razloge reklamacije i željeni način rešavanje iste. - proizvod koji reklamira da vrati u originalnom pakovanju. - dostavi račun.

Član 4.
Kupac nema pravo na prigovor ako je: . - propustio rok za podnošenje prigovora utvrđen u članu 3. ovog pravilnika; . - nedostatak na kupljenom proizvodu nastao njegovom krivicom ili krivicom drugih; . - kupio proizvod na rasprodaji; . - kupio proizvod sa nedostatkom po sniženoj ceni; . - promenio odluku o izboru atrikla.

Član 5.
Osnovanost zahteva za reklamaciju utvrđuje ovlašćeni radnik i obaveštava Kupca u roku od 8 radnih dana od dana prijema iste.

Član 6.
U slučaju osnovanosti prigovora i njegovog prihvatanja od strane Trgovca, Kupac ima pravo po sopstvenom izboru na: . - zamenu kupljenog proizvoda sa nedostatkom za nov ispravan proizvod; . - vraćanje iznosa cene plaćene po priloženom računu; . - otklanjanje nedostatka na proizvodu.

Član 7.
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je predhodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, BBLINK d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši preko poslovne banke, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Član 8.
Ovaj Pravilnik stupa na snagu danom donošenja.

Informacije o statusu robe koja je na servisu i za tehnička pitanja oko proizvoda, molimo Vas da kontaktirate naš zvaničan servis na broj telefona:

+381 63 490155 

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close