Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.
Bluetooth zvučnik i stona lampa

BLUETOOTH ZVUČNIK-LAMPA M3301 2W PINK

2.750,00 RSD
Sa PDV-om

Bluetooth zvučnik i predivna stona lampa roze boje, snage 2W. Atraktivnog i privlačnog dizajna, ova stona lampa je idealan poklon koji će se istaći od ostalih poklona u svakoj prilici. 

KOLIČINA:

Ocena proizvoda:

Tehničke karakteristike:

Artikal
Buletooth zvučnik - lampa
Model / tip
M3301
Nazivna snaga
2 W
Izvor svetlosti
LED
Dimabilnost
Da
Boja artikla
roza
Dimenzije
27 x 22 cm
Način / tip montaže
Na sto
Stepen električne zaštite
Klasa II
IP zaštita
IP 20
Linija proizvoda
Home Light - dekorativna rasveta

Bluetooth zvučnik i predivna stona lampa u roze boji, snage 2W. Atraktivnog i privlačnog dizajna, ova stona lampa je idealan poklon koji će se istaći od ostalih poklona u svakoj prilici. 

Zvučnik se može bežično povezati i koristiti sa svim uređajima koji podržavaju bluetooth: mobilnim telefonima, tabletima, laptop računarima...

Takođe, može se koristiti i kao postolje za mobilni telefon, kao stona lampa, prateće svetlo za čitanje, noćno svetlo...  

Dodirom možete menjati i prilagoditi vašim potrebama jačinu svetla između 3 različita nivoa osvetljenosti: 30%, 50%, 100%. 

Zahvaljujući izgledu i dizajnu, možete je postaviti, ukrasiti i napraviti lep ambijent na bilo kom mestu u vašem domu, a posebno u spavaćoj, dečijoj ili radnoj sobi. 

Idealan je izbor i za vas i za vašu porodicu i prijatelje.

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 300,00 dinara (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 5000,00 dinara dostava je besplatna.

Veličina fajla

Saobraznost

Saobraznost

Veličina fajla (46.02k)

Još uvek nema komentara

Povezani artikliHand-picked arrivals from the best designer

Slični proizvodi

: 202293
( 0 zvezdica )
22.200,00 RSD
LUNA 316 - ekskluzivna unikatna stona lampa loptastog oblika osvetliće vaš prostor nijansama boja koje podsećaju na nebeska tela. Njen...
: 202002
( 0 zvezdica )
5.400,00 RSD
LUNA 219 -  Spoj suptilne crne boje i abažura u boji bakra daje notu sofisticiranog kontrasta, ističući moderni dizajn ove stone lampe.
: 202200
( 0 zvezdica )
12.000,00 RSD
Elegantna stona lampa modernog dizajna sa providnim abažurom u svetloj boji dimljenog stakla. Snage je 10.5W i daje led svetlost toplo...
On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close