Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

STONA LAMPA EW-0CX

4.980,00 RSD
Sa PDV-om
: 202142
Stone (radne) lampe

Multifunkcionalna LED stona lampa za radni sto u vašem domu ili kancelariji, sa bežičnim punjačem, USB portom, automatskim tajmerom i prilagodivim funkcijama.  

KOLIČINA:

Ocena proizvoda:

Tehničke karakteristike:

Artikal
Stona LED lampa
Model / tip
EW-0CX
Svetlosni fluks
650 lm
Izvor svetlosti
LED
Dimabilnost
Da
Boja artikla
Crna
Način / tip montaže
Na sto
Stepen električne zaštite
Klasa II
IP zaštita
IP 20
Linija proizvoda
Home Light - dekorativna rasveta

Multifunkcionalna LED stona lampa za radni sto u vašem domu ili kancelariji, sa bežičnim punjačem, USB portom, automatskim tajmerom i prilagodivim funkcijama.  Modernog je izgleda, koji se lako  uklapa u različite stilove dekoracije, a dizajn sa sklopivim donjim delom (90°) i vratom (do 230°) čini je praktičnom za upotrebu i usmeravanje svetlosti, a i odlaganje, jer ne zauzima mnogo prostora kada se ne koristi. Ova stona lampa je odlična za upotrebu u vašem domu ili kancelariji.

Karakteristike:

- 5 režima boja u rasponu od tople žute do hladno bele, pružajući nisku toplotu, slabo osvetljenje kako bi se smanjilo naprezanje očiju i zaštitilo vaše oči.

- Klizni dizajn kontrole dodirom koji se nalazi na dnu stolne lampe omogućava vam da kontrolišete 6 nivoa osvetljenosti bez napora.

- 1-satni automatski tajmer pomaže u uštedi električne energije.

- 3 načina bežičnog punjenja od 10V, 7,5V, 5V za vaš iPhone, AirPods, Apple Watch, Samsung pametni telefon i druge kompatibilne uređaje. Dovoljno je da samo postavite svoj uređaj na bazu (*da bi ste koristili opciju bežičnog punjenja, potrebno da je vaš mobilni telefon poseduje tu mogućnost).

- dolazi sa USB portom koji isporučuje snagu punjenja od 5V/1A za punjenje vašeg telefona, e-čitača ili USB ventilatora.

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 300,00 dinara (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 5000,00 dinara dostava je besplatna.

Još uvek nema komentara

Povezani artikliHand-picked arrivals from the best designer

Slični proizvodi

: 201710
( 0 zvezdica )
4.900,00 RSD
Poslednji proizvodi na lageru
Stona lampa u boji hrasta, ručno izrađena od drveta svetlog hrasta.
: 201449
( 0 zvezdica )
9.500,00 RSD
Stona lampa modernog dizajna i izgleda, izrađena od aluminijuma u crnoj boji. 
: 202279
( 0 zvezdica )
2.850,00 RSD
Bežična punjiva LED lampa u obliku pečurke donosi toplu belu svetlost u vaš unutrašnji ili spoljašnji prostor. Modernog dizajna i...
On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close