Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

MAGNETIC 601 SET SAJLI

865,00 RSD
Sa PDV-om

Sajla koja služi za montiranje šine u slučaju da želite da bude obešena, a ne fiksirana za plafon. Koristi se u kombinaciji sa nadgradnom šinom tip 601. Šinska rasveta Magnetic predstavlja najsavremenije rešenje za postavljanje šinske rasvete. Koristi magnete za pričvršćivanje rasvetnih tela, pa se na taj način oni lako premeštaju i modifikuju prema potrebi korisnika. Idealno rešenje za projektnu rasvetu, ali i za upotrebu u stambenim uslovima kada korisnik želi jedinstveno svetlosno rešenje u svom životnom prostoru.

KOLIČINA:

Ocena proizvoda:

Tehničke karakteristike:

Boja artikla
Siva
Dužina
2 metra

Sajla koja služi za montiranje šine u slučaju da želite da bude obešena, a ne fiksirana za plafon. Koristi se u kombinaciji sa nadgradnomm šinom tip 601. Šinska rasveta Magnetic predstavlja najsavremenije rešenje za postavljanje šinske rasvete. Koristi magnete za pričvršćivanje rasvetnih tela, pa se na taj način oni lako premeštaju i modifikuju prema potrebi korisnika. Idealno rešenje za projektnu rasvetu, ali i za upotrebu u stambenim uslovima kada korisnik želi jedinstveno svetlosno rešenje u svom životnom prostoru.

Napomena: Komplet podrazumeva set od jedne sajle sa dva nosača, tiplovima i šrafovima.

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 300,00 dinara (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 5000,00 dinara dostava je besplatna.

Veličina fajla

Magnetic uputstvo

Veličina fajla (532.03k)

Još uvek nema komentara

Povezani artikliHand-picked arrivals from the best designer

Slični proizvodi

: 300095
( 0 zvezdica )
2.630,00 RSD
: 650031
( 0 zvezdica )
7.350,00 RSD
LED magnetna šinska visilica snage 7W, iz nove serije MAGNETIC sistema i šinske rasvete
: 650024
( 0 zvezdica )
5.480,00 RSD
Magnetic šinksi reflektor snage 5W, namenjen za magnetnu šinsku rasvetu.
On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close