Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

AROMA DIFUZER DQ705 CRNI

1.800,00 RSD
Sa PDV-om

Oživite svoj enterijer sa našim elegantnim plamenim aromaterapijskim difuzerom u crnoj boji i uživajte u harmoniji i mirisu vašeg ambijenta. 

KOLIČINA:

Ocena proizvoda:

Tehničke karakteristike:

Artikal
Aroma difuzer
Model / tip
DQ705
Nazivni napon
220-240V AC / 50/60Hz
Boja artikla
Crna

Oživite svoj enterijer sa našim elegantnim aromaterapijskim difuzerom u crnoj boji. Osim što će postati ukras vašeg doma, ovaj uređaj, zapremine 130ml, pružiće vam opuštajuću aromaterapiju, ovlažujući vazduh i stvarajući mirnu atmosferu.

Difuzer sadrži led svetla u različitim bojama, koja se mogu menjati po želji. Svrha svetla, pored dekorativne funkcije, je da u kombinaciji sa isparenjem vazduha stvaraju vizuelni efekat plamena, oponašajući tako izgled prave vatre za prelep doživljaj u vašem ambijentu.

Uživajte u harmoniji i mirisu koji ispunjavaju vaš prostor, čineći ga savršenim mestom za opuštanje i uživanje.

Odaberite i poručite po želji eterična ulja za difuzor iz naše ponude i uživajte u omiljenom mirisu, svežini i ambijentu vašeg doma.

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 300,00 dinara (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 5000,00 dinara dostava je besplatna.

Još uvek nema komentara

Povezani artikliHand-picked arrivals from the best designer

Slični proizvodi

: 202281
( 0 zvezdica )
2.850,00 RSD
Bežična punjiva LED lampa u obliku pečurke donosi toplu belu svetlost u vaš unutrašnji ili spoljašnji prostor. Modernog dizajna i...
: 201650
( 0 zvezdica )
4.380,00 RSD
Vintage stona lampa ručne izrade, originalnog dizajna i oblika, napravljena od prirodnog materijala (drvo).
: 202210
( 0 zvezdica )
12.500,00 RSD
Stona led lampa ekskluzivnog dizajna idealna da osvetlite i napravite vaš kutak u enterijeru.  Crne boje, snage 18W, daje led svetlost...
On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close