OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA I KUPOVINE

 

 

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici  www.bblink.rs. prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. BBLINK  zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Web sajt se koristi u svrhu predstavljanja i prodaje proizvoda. Sadržaj sajta čine isključivo informacije opšte prirode, koje nisu namenjene za rešavanje specifičnih situacija ili za neku konkretnu osobu ili identitet. U maksimalnom stepenu koji zakon dozvoljava, BBLINK d.o.o ne daje garancije za tačnost, primenjivost, pouzdanost i kompletnost sadržaja na ovom sajtu, kao ni garanciju neprekidnog rada, pravovremenosti, bezbednosti ili odsustva grešaka. BBLINK d.o.o. može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu bez prethodnog upozorenja.

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i
svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima,
Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe.

 

NARUČIVANJE 
Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a  o tome će obavestiti Kupca e-mailom, (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda. Cene bez PDV-a su naznačene uz svaki artikal, a možete ih videti logovanjem u svoj korisnicki profil, tokom kreiranja porudžbine, kao i na kraju gde imate pregled svih poručenih artikala, količina i cena.

PLAĆANJE 

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije - dinar (RSD).

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), kupac će prodavcu platiti  pouzećem prilikom dostave robe, virmanskom uplatom ili preko tekućeg računa. Potvrdom poružbenice vi ste poručili određenu robu I obavezali se da ćete istu platiti na način koji ste odabrali prilikom kreiranja porudžbine. U slučaju da kupac naruči robu i odbije da je primi, prodavac ima pravo da traži od kupca nadoknadu poštanskih troškova.

 

DOSTAVA
Okvirni rok isporuke je 2-3 radna dana. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda  ili državnih praznika. Dostava naručene robe brzom poštom iznosi 200din (po paketu do 10kg) osim ako nije drugačije dogovoreno.

Ostali uslovi dostave: 
Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i ukoliko utvrdi da postoje, odmah kontaktira prodavca e-mailom ili telefonom. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. 

Za sva dodatnja pitanja nas uvek možete kontaktirati na email: porucivanje@bblink.rs

KONTAKT VELEPRODAJA

Adresa: Koste Abraševića 10

Mesto: 11271 Surčin

E-mail: office@bblink.rs

Telefon: 313 92 78, 313 00 98, 313 92 35

RADNO VREME VELEPRODAJE

Radnim danima: 08-16h

Subotom: 08-14h

Nedeljom: ne radimo

KONTAKT MALOPRODAJE 1

Adresa: Vojvode Stepe 140a

Mesto: Beograd - Voždovac

E-mail: maloprodaja@bblink.rs

Telefon: +381 11 40 35 414, +381 63 490 565

KONTAKT MALOPRODAJE 2

Adresa: Omladinskih Brigada 100 (lok.30)

Mesto: Beograd - Novi Beograd

E-mail: maloprodaja2@bblink.rs

Telefon: +381 11 22 71 651, +381 63 490 632

Društvene mreže

Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu veb stranicu i redovno je ažurirali prema Vašim potrebama. Kliknite na "Politika privatnosti" za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici. Ako kliknete na "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, kliknite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće ispravno funkcionisati.